Tirsdag d. 17. august 2021, Kl. 17:30 til kl. 19:30

Kom og se og hør om nogle af Danmarks flotteste kalkmalerier! Der er himmel og helvede – en tapper ridder og en ædel prinsesse – djævle og engle og ikke mindst et helt enestående kig tilbage til hverdagslivet år 1450, hvor kalkmalerierne blev malet. Samtidig vil der også være helt nye informationer om kalkmalerierne og deres historie fra Nationalmuseets forundersøgelse af Højelse Kirke i 2020.

Efter ca. en time i kalkmaleriernes selskab går vi ned i Margrethegården, hvor vi i tråd med 1400-tallets madvaner spiser koteletter og drikker klosterøl (50,- kr for mad og en øl/vand). Der vil dog også i nutidens ånd blive serveret salat og andet tilbehør til. Tilmelding nødvendig senest 13. august - tryk her

Kalkmalerier, koteletter og klosterøl i Højelse Kirke
Sted Højelsevej 10, 4623 Lille Skensved, Højelsevej, 4623 Lille Skensved