Torsdag d. 20. august 2020, kl. 19:00

TILMELDING til koncerten NØDVENDIG senest mandag 17. august: Klik her.

Allround Brass består af gamle venner som kender hinanden fra ungdommen og tiden på musikkonservatoriet. Ensemblet består af to trompeter og to basuner og spiller et bredt repertoire af både barok, klassisk og swingmusik. De varierer deres koncerter så der er noget for enhver smag, og fortæller om musikken og deres instrumenter med et glimt i øjet, passion og respekt.

Allround Brass blev dannet i foråret 2019, og de fire musikere har stor erfaring fra mange andre musikalske sammenhænge, som DR-symfoniorkesteret, DR Big Band, Søværnets Tamburkorps, Livgardens Musikkorps samt mange flere. Musikerne i Allround Brass bruges ofte som instruktører og dirigenter rundt om i de danske amatørorkestre og på diverse orkesterstævner. Trompetist Stig Nielsen er kendt i Ølby Kirke, da han har glædet menighed med sin musik til jul og påske i mange år.

Koncert holdes i kirkens atriumgård hvis muligt.

Koncert i Ølby Kirke
Sted Ølbycenter 79, 4600 Køge