Søndag d. 26. april 2020, kl. 19:00

Her er næsten tale om en hitparade af kirkemusikkens mest yndede værker – fra italienske Giovanni Pierluigi da Palestrina over engelske Thomas Tallis, tyske Felix Mendelssohn, franske Maurice Duruflé og til norske Knut Nystedt.

Navnet Corvinus refererer til Hans Mikkelsen Ravn (1610–1663), på latin Johannes Michaelii Corvinus. Ravn tog eksamen fra Slagelse Lærde Skole i 1631 og blev senere rektor med ansvar for Slagelses dengang berømte kor. Hans bog Heptachordum Danicum fra 1646 er et af de første store musikteoretiske værker i Danmark.

Ensemble Corvinus består af håndplukkede sangere fra Slagelse og ledes af Torben Bech Schnedler, som i en årrække har dirigeret både store og små kor - lige fra messer af Vivaldi, Mozart, Rossini, Dvorak og Duruflé til børnekorsstævner.

Koncerten vil også indeholde et par dejlige forårs-fællessange.

Ensemble Corvinus
Sted Højelsevej, Køge